Binnen de intiem-seksuele relatie kunnen de onveilige hechtingsstijlen die je vanaf je geboorte hebt ontwikkeld, zomaar weer naar voren komen. Die stijlen kunnen je hinderen om (dieper) te verbinden.

Je kan stellen dat als het vaak nog onbewuste onveilige hechtingssysteem actief wordt het plezier van ongedwongen vrije seksuele uitwisseling vermindert of geheel verdwijnt.

Tijdens deze workshop is er de mogelijkheid om aan je eigen individuele en/of relatiethematiek te werken. Er is een theoretisch kader, met name over de hechtingsstijlen die je verhinderen om een vrije liefdesstroom te hebben. Oefeningen worden gegeven zodat je lijfelijk kunt ervaren wat jij doet in de relatie en hoe je de blokkerende energie kan voorkomen.

Het thema seksualiteit kan vrij en open worden besproken.
Dit alles met als doel dat je meer rust en balans – en daardoor meer levendigheid- krijgt in je relatie die je hebt of die je nog wilt starten. Daarbij is het belangrijk dat ieder zijn eigen ontwikkeling kan maken in de uitwisseling van liefde en seksualiteit binnen de bestaande relatie. Dit in verbinding te doen met je partner geeft op een steeds dieper niveau verbinding in je relatie.

Dit alles gebeurt met respect en voldoende veiligheid voor iedere aanwezige. Voor de helderheid: er wordt gewerkt met de kleding aan.

Interesse, laat het weten.

Doelgroep: Volwassenen

Neem contact op